Tortile de porumb de 15 cm. Tortilele, cunoscute inițial sub numele de tlaxcalli, au fost un aliment stabil de mai bine de milenii, datând cu 10.000 de ani î.Hr. Taco-urile sunt foarte populare pentru prânz sau cină. Porumbul a fost un aliment de bază de mai bine de milenii. Sunt perfecte pentru a face tacos, quesadilla, flautas și chiar tostadas (doar să le prăjiți până la o culoare crocantă) sau să le coaceți timp de 20 de minute la 180 C. Tortilele pot fi folosite pentru a pregăti tipuri asortate de tacos, cum ar fi tacos obișnuiți, tacos aurii. (prăjite până devin crocante), flautas (taquitos rulați cu flute, care arată ca niște fluturi subțiri). Când sunt tăiate în triunghiuri și prăjite devin totopos (chipsuri de tortilla) pentru a pregăti chilaquile cu sos sau doar pentru a fi înmuiate în brânză sau guacamole. Când sunt tăiate în fâșii, se folosesc la prepararea supei de tortilla; o supă fierbinte delicioasă, cu o aromă de chipotle.
Se încălzește pe o plită uscată timp de 10 secunde pe fiecare parte. Dacă este prea uscat, stropiți cu apă sau adăugați puțin ulei. Depozitare: A se pastra in dulap, odata deschis se tine invelit la frigider pana la 5 zile.