Tortile de porumb de 12 cm (60 tortillas per pachet). Tortilele, cunoscute inițial ca tlaxcalli, au fost un aliment stabil de peste milenii, datând din 10.000 î.Hr. Taco-urile sunt la modă pentru prânz și cină. Porumbul alb este una dintre cele mai populare soiuri de porumb din Mexic. Tortilele sunt o necesitate pe fiecare masă mexicană. Cele mai populare tacos de stradă sunt Tacos al Pastor. Sunt perfecte pentru a face tacos, quesadilla, flautas și chiar tostadas (doar să le prăjiți pentru a se crocante) sau să le coaceți timp de 20 de minute la 180 C. Tortilele pot fi folosite pentru a pregăti tipuri asortate de tacos, cum ar fi tacos obișnuiți, tacos aurii ( prăjite până devin crocante), flautas (taquitos rulate cu flute, care arată ca niște fluturi subțiri). Când sunt tăiate în triunghiuri și prăjite, devin totopos (chipsuri de tortilla) pentru a pregăti chilaquile cu sos sau doar pentru a fi înmuiate în brânză sau guacamole. Când sunt tăiate fâșii, se folosesc la prepararea supei de tortilla; o supă fierbinte delicioasă, cu o aromă de chipotle.
Se încălzește pe o plită uscată și fierbinte timp de 10 secunde pe fiecare parte. Dacă este prea uscat, stropiți cu apă sau adăugați puțin ulei.
Informatii conformitate produs