Cunoscut ca tlaxcalli în vremuri străvechi, a fost un aliment de bază în vechiul Mexic încă de acum 3.500 de ani. Tortilele sunt încă o necesitate în aproape fiecare masă de familie mexicană, înmuiate în sosuri sau pentru a face tacos. Procesul de nixtamalizare prin care trec tortilla îmbogățește semnificativ valoarea nutritivă a porumbului ca sursă de vitamine, minerale (calciu) și proteine. Cum să le folosiți Tortilele pot fi folosite pentru a pregăti tipuri asortate de tacos, cum ar fi tacos obișnuiți, tacos aurii (prăjiți până devin crocante), flautas (taquitos rulate cu flute, care arată ca niște fluturi subțiri). Când sunt tăiate în triunghiuri și prăjite, devin totopos (chipsuri de tortilla) pentru a pregăti chilaquile cu sos sau doar pentru a fi înmuiate în brânză sau guacamole. Când sunt tăiate fâșii, se folosesc la prepararea supei de tortilla; o supă fierbinte delicioasă, cu o aromă de chipotle. Aceste tortilla au fost amestecate cu cactus. Dacă sunteți în căutarea unei gustari delicioase, dar sănătoase, aceasta va fi o opțiune grozavă. Se încălzește pe o plită uscată timp de 10 secunde pe fiecare parte. Dacă este prea uscat, stropiți cu apă sau adăugați puțin ulei.
Informatii conformitate produs