Tortilele, cunoscute inițial sub numele de tlaxcalli, au fost un aliment stabil de mai bine de milenii, datând cu 10.000 de ani î.Hr. Taco-urile sunt foarte populare pentru prânz sau cină. Porumbul galben este unul dintre soiurile din Mexic și este perfect pentru a face tacos, quesadilla, flautas și chiar tostadas (doar să le prăjiți să croască) sau să le coaceți timp de 20 de minute la 180 C. Când sunt tăiate în triunghiuri și prăjite devin totopos (tortilla). chipsuri) pentru a prepara chilaquiles cu sos sau doar pentru a fi scufundate în brânză sau guacamole. Când sunt tăiate în fâșii, sunt folosite pentru a face supă de tortilla, o supă fierbinte delicioasă, cu o aromă zgomotoasă de chipotle. Aceste tortilla sunt special pentru prăjit. Se încălzește pe o plită uscată timp de 10 secunde pe fiecare parte. Dacă este prea uscat, stropiți cu apă sau adăugați puțin ulei.
Informatii conformitate produs