Salată rece cu Ananas și Pepene Verde la grătar și sos iute de Mango și Habanero
Porții: 8-10
Preparare: 20 minute
Timp de gătire: 20 min
Timp total: 40 min
Mod de preparare:
1. Tăiați pepenele verde și ananasul în felii mari și ungeți cu ulei de măsline.
2. Puneți fructele pe gratar la foc mediu, 4 minute pe fiecare parte.
3. Scoateți de pe grătar și răciți 20-30 de minute.
4. Tăiați fructele în bucăți mici. Amestecați 2 căni de pepene verde tăiat cubulețe și 2 căni de ananas tăiat cubulețe cu suc de lămâie.
5. Adăugați Sos Habanero de Mango La Meridana
6. Acoperiți cu brânză și coriandru.
7. Se serveste rece și se presară Tajin deasupra.
Pepenele verde și ananasul la grătar sporesc aromele. Acum combinați cu salsa noastră picantă Mango Habanero și veți avea salata de vară perfectă pentru picnic sau grătar cu prietenii.
Ingrediente de care ai nevoie: